Известие

Collapse
No announcement yet.

Моля за съвет - нов съм! 147 или GTV

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Благодаря, но аз предпочитам бензина пред дизела! Дизела е по-капризен от бензина, а не както ти твърдиш - нека колегите да кажат! GTV на мен ми повече допада от 147 - по-младежко е! Но пък 147 е по-нова и по-рактична...не знам?! Никой ли няма от В.Търново да каже нещо за тази:
    http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...578&f1=details
    Гледам че "Elektro", "flirt_91", "RoMeO_156_GTA", "italian_dream", "buzata", "ppitbulla"...и много други са от Търново! Хайде помагайте колеги!!! Ще почерпя като стане търговията!

Comment

В огромна грешка си ако говориш за двигателитена Алфа Ромео просто , нека колегата Ферарист ти обясни , той с бензини се занимава
      Victor Ivanov A+ - 2009 Karting Champion of Bulgaria.
      Aprilia Sportcity 200 & Alfa 156 2.0 Twin Spark Distinctive

Comment

Взимай нещо силно не ги слушай "опитните", само в началото по-полека докато я усетиш, а и в крайна сметка каквато и кола да си купиш рано или късно ще ти заслабее За Бюджета който си приготвил, моят съвет е да се откажеш от 147, по добре земи някое ГТВ и си го стегни отколкото да караш разтракана 47ца. И както колегите ти препоръчаха JTD е по-добрият двигател, но за жалост в ГТВ-тата го няма, така че бенз

Успех с търсенето и дано попаднеш на нещо истинско!
        Alfa Romeo 147 "Selespeed"
        sigpic

Comment

Ок. А за тази някой да знае нещо...от Свищов е...
          http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...488&f1=details

Comment

Хайде де...другата седмица ще ходя да я гледам!!! Помагайте!

Comment

Не се занимаваи с дизели..
              Амбицията е последното убежище на неудачника

Comment

Първоначално публикувано от kachaka Покажи съобщение
                Хайде де...другата седмица ще ходя да я гледам!!! Помагайте!
                Колега вземай ГТВ-то да ти е кеф на душата,казвам го от опит.........147-цата верно алфа ромео,ама дизел и със това дървено купе си е пълна скука.
                Освен това не събира така погледите както ГТВ-то със сигурност
                Без да се обижда никой ,това е мое собствено лично мнение....!
                Last edited by dilian alfa gtv; d.m.y г., 21:45.
                Alfa romeo GTVex
                Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Ето такова gtv си вземи с тази маска http://www.cars.bg/u38997 . Лично мен адски ме кефят , а и мотора е голям. Ще ти прави кеф да я караш. Иначе гтв-то вътре грам не може се мери с 147-цата , но каквото ти хареса. Както казаха колегите по-горе, качи се и на двата вида и ще разбереш кое е за тебе. Само не вземай малък мотор, че след време ще съжеляваш както аз сега :Р

Comment

Ок! Но...как да взема GTV-то като колегите казаха, че аербега е гърмял??? И да приготвя още толкова за да стегна колата както трябва да бъде - пак по техни думи!? И да ми гори 12-14 градско!? И подръжката скъпа...с една дума мнооого пари за мнооого стара кола! Не си заслужава според мен...иска ми се, но дали има смисъл?

Comment

Ок! Но...как да взема GTV-то като колегите казаха, че аербега е гърмял??? И да приготвя още толкова за да стегна колата както трябва да бъде - пак по техни думи!? И да ми гори 12-14 градско!? И подръжката скъпа...с една дума мнооого пари за мнооого стара кола! Не си заслужава според мен...иска ми се, но дали има смисъл?
                      Ако си фен - ДА!Ето затова ти предложих компромсния вариант и ето че ти стигна до моето заключение.
                      Victor Ivanov A+ - 2009 Karting Champion of Bulgaria.
                      Aprilia Sportcity 200 & Alfa 156 2.0 Twin Spark Distinctive

Comment

zombiran кажи ми моля ти се с тази маска от коя година ги правят? Нещо не мога да разбера - по-нови коли със стара маска, а по-стари на години с новата маска?! Не видях друга такава кола с такава маска...май е слагана допълнително нали?
                        Last edited by kachaka; d.m.y г., 09:28.

Comment

zombiran кажи ми моля ти се с тази маска от коя година ги правят? Нещо не мога да разбера - по-нови коли със стара маска, а по-стари на години с новата маска?! Не видях друга такава кола с такава маска...май е слагана допълнително нали?
                          Тази кола е реално 96-97 год дори оригинално няма вътрешен фейслифт,бронята и капака са на ГТВ 2004 год,следователно колата е правена,дали по желание на собственика или след удар вече не мога да кажа.
                          Alfa romeo GTVex
                          Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                          Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                          Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Ок. Благодаря! Направо се побърках!!! Едни викат GTV-то други 147...не знам?! Иска ми се много да е GTV-то, ама ако е гърмял аербега няма смисъл...как никой от В.Търново не каза нищо за нея??? Колко такива коли има в Търново? Моля, нека който я е виждал да каже! Моля ви! Човека е категоричен, че не е блъскана и е на реални километри!

Comment

Според мен километрите не са показател за състоянието на колата,а реални километри почти не съществуват,дали е блъскана или не има значение но пак зависи как е блъскана.
                              Намери си кола където на теб да ти харесва,намери човек който наистина разбира от дадената марка да ти помогне с огледа,да прецени състоянието и в момента и взимай.
                              После внимавай къде ще я водиш за обслужване и сервиз,и най-читавата кола да вземеш ако я водиш при някой мърляч може да я съсипе.
                              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Сега пак говорих със собственика и той гарантира, че не е удряна и ФАБРИЧНО НЯМА АЕРБЕГ на пасажерското място! Някой тука сподели, че не може да няма фабрично?! Така ли е 100%? Каза, че мога да я закарам на който си сервиз искам да я гледат! Моля, препоръчайте ми добър сервиз в Търново, че утре ще ходя да я гледам и да я закарам да и направят компютърна диагностика и преглед!

Comment

Working...
                                X